Президентът Румен Радев поздрави американския си колега Джо Байдън за националния

...
Президентът Румен Радев поздрави американския си колега Джо Байдън за националния
Коментари Харесай

Радев поздрави Байдън за 4 юли с напомняне за падане на визите

Президентът Румен Радев поздрави американския си сътрудник Джо Байдън за националния празник с увещание за отпадане на визите, с констатации за разкриване на нови работни места и с хвалба за поддръжката на Съединени американски щати за самодейността Три морета.

" Държавният глава Румен Радев изпрати поздравителен адрес до президента на САЩ Джо Байдън по случай Деня на независимостта – 4 юли. Дългогодишното другарство сред България и Съединени американски щати има дълбоки корени в споделяните общи полезности – поддръжка на демокрацията, отбрана на правата на индивида, подпомагане за мира и сигурността ", написа в известие на президентският прессекретариат. 
Партньорството сред двете страни е мощно и с трайна наклонност за задълбочаване и разширение, акцентира президентът като откроява развиването на съдействието в науката и технологиите, както и в комерсиалните, стопански и капиталови връзки, които водят до разкриване на нови работни места. „ Готови сме да продължим взаимната работа и да укрепваме сътрудничеството за включване на България в програмата за безвизово пътешестване на САЩ и сключване на двустранна Спогодба за обществена сигурност “, натъртва президентът Румен Радев.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР